+30 22840 222 50 - Αρ. ΜΗΤ.Ε. 1175Ε82000830900 [email protected]

Atlantic 250cc της Aprilia

MP3 Sport 300cc της Piaggio

Geopolis 250cc της Peugeot

Medley 125cc της Piaggio

ABS, Start/Stop

Terra Adventure 125cc της Derbi

Off-Road, Manual

Sportcity Cube 125cc της Aprilia

Liberty 125cc της Piaggio

Fiddle III 125cc της Sym

Scarabeo 100cc της Aprilia

Variant 50cc της Derbi

Συχνές Ερωτήσεις

Βρείτε απαντήσεις στα πιο συνηθισμένα ερωτήματα...
Τι χρειάζομαι για να νοικιάσω ένα σκούτερ;

Θα χρειαστείτε το δίπλωμάς σας και μία πιστωτική κάρτα (VISA ή MasterCard) για την εγγύηση. Για όχημα άνω των 50 κυβ. εκ., απαιτείτε δίπλωμα μοτοσυκλέτας. Το MP3 της Piaggio μπορείτε να το οδηγήσετε και με δίπλωμα αυτοκινήτου εάν αυτό έχει εκδοθεί πριν τις 19/01/2013.

Γίνεται να νοικιάσω κάτι χωρίς δίπλωμα;

Όχι. Χρειάζεστε τουλάχιστον δίπλωμα αυτοκινήτου για το MP3 οπότε βεβαιωθείτε ότι το έχετε μαζί σας στις διακοπές σας.

Μπορώ να νοικίασω δύο μηχανάκια με ένα δίπλωμα;

Ναι μπορείτε αλλά απαγορεύτεται να δώσετε το μηχανάκι σε άλλο άτομο. Οπότε, αν θέλετε επιλογές για το τί θα οδηγήσετε την μία μέρα ή την άλλη, κανένα πρόβλημα. Το να δώσετε όμως το όχημα σε άτομο χωρίς δίπλωμα είναι παράνομο.

Τί συμπεριλαμβάνει η τιμή ενοικίασης;

Η τιμή περιλαμβάνει την απλή ασφάλεια προς τρίτους, δωρεάν οδική βοήθεια σε περίπτωση προβλήματος, απεριόριστα χιλιόμετρα, κράνη για δύο άτομα, λάδι (για τα δίχρονα μοτέρ), χάρτι του νησιού και όλους τους νόμιμους φόρους.

Τί ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασης;

Η τιμή ΔΕΝ περιλαμβάνει την πλήρη ασφάλεια (διαθέσιμη με έξτρα χρέωση) και καύσιμα.

Τί ισχύει για τα καύσιμα;

Θα χρειαστεί να βάλετε όσο βενζίνη θέλετε ανάλογα με την απόσταση που θέλετε να καλύψετε. Το όχημα πρέπει να επιστραφεί στην κατάσταση κατά την οποία το παραλάβατε. Οπότε αν το παραλάβατε γεμάτο, πρέπει να επιστραφεί γεμάτο ενώ αν το πήρατε άδειο τότε απλά το επιστρέφετε άδειο.

Τί είδη ασφάλειας υπάρχουν;

Όλα τα οχήματά μας είναι ασφαλισμένα προς τρίτους. Αυτό σημαίνει πως σε περίπτωση ατυχήματος με άλλο όχημα δεν χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα αν δεν ευθύνεστε για το συμβάν. Αν όμως είναι δικό σας φταίξιμο τότε πρέπει να πληρώσετε τις ζημίες στο δικό μας σκούτερ αλλά όχι για το άλλο εμπλεκόμενο όχημα. Η πλήρης ασφάλεια προσφέρεται με μία έξτρα ημερήσια χρέωση και καλύπτει οποιαδήποτε ζημιά πάνω από ένα συγκεκριμένο ποσό.

Ποιά είναι η ελάχιστη διάρκεια ενοικίασης;

Η ελάχιστη διάρκεια ενοικίασης είναι μία ημέρα. Αυτό μπορεί να είναι 12 ώρες (πρωί με βράδυ) ή 24 ώρες (μέχρι την επόμενη μέρα την ίδια ώρα). Μπορείτε, αν θέλετε, να επιστρέψετε το όχημα νωρίτερα αλλά η χρέωση θα είναι η ίδια.

Γίνεται καλύτερη τιμή για πολλές ημέρες;

Ναι, αν χρειάζεστε το όχημα για πολλές ημέρες μπορούμε να κανονίσουμε κάποια προσφορά ειδικά για εσάς ανάλογα με το όχημα που θέλετε και τον αριθμό των ημερών που το θέλετε. Παρ’ όλα αυτά, σας ζητάμε να συνυπολογίσετε και την ποιότητα του οχήματος που νοικιάζετε εκτός από την τιμή.

Μπορώ να πάρω το όχημα σε άλλο νησί;

Όχι. Μόνο σε εξαιρετικά ειδικές περιπτώσεις και με έγγραφη άδεια από εμάς μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.

Μπορώ να πάρω το όχημα στην Αντίπαρο;

Ναι, κανένα πρόβλημα. Πρέπει να γνωρίζετε πάντως πως δεν είναι δυνατόν να σας προσφέρουμε οδική βοήθεια αν κάτι πάει στραβά. Σε περίπτωση λάστιχου ή μηχανικής βλάβης θα πρέπει να φέρετε το όχημα στην Πάρο για να έρθουμε να βοηθήσουμε.

Paros Bike Rentals

Parikia, Paros, 844 00, +30 22840 22250

Pin It on Pinterest